Netflix тестує таймер сну на Android

Якщо вам подобається дивитись епізод чи два шоу перед сном, найновіша функція Netflix може бути корисною. Компанія тестує функцію таймера сну на пристроях Android.

Вибрана кількість користувачів побачить значок годинника під час перегляду. Якщо торкнутися його, можна вибрати установку часу між 15, 30 або 45 хвилинами або кінець епізоду чи фільму, що транслюється. Після після настання вибраної події програма перестане відтворювати відео.

Якщо тест буде успішним і користувачі Netflix сприймуть цю функцію, компанія може розповсюдити її на інші пристрої, повідомляє The Verge. На цей час таймер сну доступний лише у профілях для дорослих.

Багато інших додатків мають таймери сну, включаючи такі, що фокусуються на аудіо, такі як Spotify, Pocket Casts або Pandora. Якщо ви часто провалюєтесь в сон час перегляду Netflix, це може допомогти вам не прокидатися і не втрачати заряд батареї на вашому пристрої. Також буде простіше зберегти мітку паузи перегляду в серіалі, оскільки епізоди не будуть автоматично відтворюватися, поки ви спите.