Створено сайт Знам’янської районної федерації футболу

Для всіх любителів спорту та учасників змагань, що проводяться під егідою Знам’янської районної федерації футболу, створено сайт федерації.

На сайт Знам’янської районної федерації футболу можна перейти за посилання zrff.vs.kr.ua.

Сайт районної федерації створив головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської РДА Віктор Слюсаренко. Через кілька днів під егідою Знам’янської районної федерації футболу відбудуться перші змагання – Кубок Отаманів Холодного Яру-2019. У середині квітня стартує чемпіонат Знам’янського району з футболу. Задля оперативного повідомлення інформації про перебіг районних змагань з футболу і футзалу було створено сайт федерації.

«На сайті у розділі «Архів турнірів» подано інформацію про змагання, що відбувалися під егідою Знам’янської районної федерації футболу у 2014-2018 роках. На посаді головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської районної державної адміністрації я працюю вже 2,5 роки і саме за останні два сезону маю найбільше статистичної інформації. Як наслідок найбільш наповненими є 2017 та 2018 роки. Календар чемпіонату Знам’янського району 2018 року подано за допомогою спеціального спортивного статистичного компоненту; за результатами матчів автоматично сформована турнірна таблиця. За допомогою цього компоненту буде подаватися статистична інформація про перебіг наступних футбольних та футзальних змагань: будуть вводитися не лише результати матчів, а й інша статистична інформація – склади команд, автори забитих м’ячів, попереджень, червоних карток, заміни, тощо. Будуть створені профілі спортсменів, що беруть участь у змаганнях», – зазначив Віктор Слюсаренко.

«На сайті є два меню. У верхньому меню можна перейти на довідкову інформацію щодо контактів, керівництва федерації та скачати потрібні бланки документів чи ознайомитися з правилами гри у футбол і футзал. В основному меню подано інформацію про змагання, що проводяться. У окремі розділи розміщені чемпіонат і кубок району. Третє змагання є те, що актуальне на даний час. Нині, наприклад, Кубок Отаманів Холодного Яру-2019. Через 2-3 тижні після завершення Кубка Отаманів Холодного Яру-2019 буде його переміщено до розділу «Інші турніри», а на це місце буде переміщено інший актуальний на той час турнір», – додав Віктор Володимирович.

gol-st-zrff