Контрольна робота учнів МАН

9 лютого 2019 року у приміщенні Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка пройшло написання контрольних робіт для учасників ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт.
Олена Хода і Анастасія Никало писали контрольну роботу з фізики. Павло Романенко та Максим Хода писали контрольну роботу з математики.
У нинішньому навчальному році в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт беруть участь 4 слухачі секції «Internet-технології та WEB дизайн» (керівник, кандидат педагогічних наук, Віктор Слюсаренко), учні філії «Володимирівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» ОНЗ «Мошоринська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Знам’янської районної ради Кіровоградської області».
У відділенні «Фізика та астрономія» беруть участь дві учениці: Олена Хода у секції «Експериментальна фізика», Анастасія Никало у секції «Теоретична фізика» (у співкерівництві з вчителем математики та фізики філії «Володимирівська ЗШ І-ІІІ ступенів» ОНЗ «Мошоринська ЗШ І-ІІІ ступенів» Тетяною Іванівною Шундриною).
У відділенні «Комп’ютерні науки» беруть двоє учнів: Павло Романенко та Максим Хода у секції «Internet-технології та WEB дизайн».