Визначився володар Кубка Знам’янського району

Сьогодні, 28 жовтня, фінальним матчем Кубка завершився футбольний сезон 2018 року у Знам’янському районі.
У вирішальному матчі Кубка району в Цибулевому зустрілися місцева «Нива» і дмитрівський «Колос».
Матч розпочався без розвідки і вже на 14-ій хвилині був відкритий рахунок. Голкіпер господарів Сергій Нагуляк припустившись помилки, спочатку відпустив м’яч і дозволив себе «обікрасти» Барбанову, а потім проти нього порушив правила і було призначено пенальті. Ударом з «точки» відзначився Анатолій Волков. Через кілька два небезпечні моменти виникли біля воріт господарів, але Роман Андрієнко та Юрій Маринич пробили повз ворота. А в середині тайму гості подвоїли рахунок: Максим Корчинський, обігравшись з Сергієм Барбановим, влучно пробив у дальній нижній кут воріт. Через чотири хвилини футболісти «Колоса» довели рахунок до 3:0 – Роман Андрієнко на дальній штанзі воріт суперника «знайшов Волкова і Анатолій в один дотик переправив «круглого» у сітку воріт.
Останні 10 хвилин першого тайму вийшли досить результативними. На 36-ій хвилині матчу Максим Корчинський потужно пробив з 15 метрів – 4:0. Але вже через хвилину передачу Москаленка замкнув на дальній штанзі Сергій Білоголовий. На 41-ій хвилині зустрічі у ворота гостей був призначений пенальті, яке реалізував Антон Оганесов, скоротивши відставання у рахунку до двох м’ячів. То ж на перерву команди пішли за рахунку 4:2 на користь «Колосу».
На початку другого тайму матчу футболістам «Колоса» вдалося збільшити рахунок: Максим Корчинський ударом зі штрафного поцілив у дальню дев’ятку воріт «Ниви» – 5:2. Після пропущеного м’яча Сергій Нагуляк залишив поле і замість нього місце у воротам зайняв Кирило Аніцой.
На далі гра дещо заспокоїлася: стало більше боротьби і емоцій та менше небезпечних моментів. У середині тайму господарі могли один м’яч відквитати, але Сергій Білоголовий не реалізував вихід один на один з голкіпером, не влучивши у створ воріт. Ще один момент Володимир Москаленко, але не зумів замкнути дальню штангу воріт. А на 87-ій хвилині матчу Антон Оганесов на ближній штанзі воріт результативно зіграв на випередження і переправив м’яч у сітку воріт «Колоса» – 5:3. Через хвилину Антон міг відновити інтригу в зустрічі, але не влучив у створ воріт. А у компенсовані хвилини матчу Максим Корчинський ударом у правий нижній кут воріт встановив остаточний рахунок – 6:3. Відзначимо, що у складі «Колоса» покером відзначився Максим Корчинський. То ж дмитрівський «Колос» став володарем Кубка Знам’янського району сезону 2018 року.
Відзначимо, що розіграш Кубка Знам’янського району з футболу серед аматорських команд сезону 2018 року відбувався за сприяння федерації футболу Знам’янського району (голова Олександр Довженко), районної організації ВСФТ «Колос» АПК України (керівник Сергій Богун) та відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації (начальник Віта Сидоренко).

«Нива» (Цибулеве) – «Колос» (Дмитрівка) – 3:6 (2:4) (Білоголовий, 37; Оганесов, 39 (пен), 87 – Волков, 14 (пен), 25; Корчинський, 21, 36, 48, 90+1)
«Нива»: Нагуляк (Грабовський, 49), Жуган Р. (Русін Р., 46), Жуган В., Русін В., Гедерим, Паньковський, Замуренко (Аніцой, 46), Єльник (Герасимчук, 46), Оганесов, Білоголовий, Москаленко
«Колос»: Пастернак, Ткаченко, Назаренко, Шевченко, Дергунов, Барбанов, Андрієнко, Корчинський, Артьомов (Бондаренко, 73), Волков (Кушніренко, 75), Маринич
Попередження: Жуган В., 27 – Назаренко, 74.