Алла Марущук – чемпіонка України у багатоденній гонці

24-26 травня у м. Кропивницький проводився другий тур чемпіонату України у багатоденній гонці.

Спортсмена ДВУОР імені Сергія Бубки (тренери В.Кива, В.Красов) Алла Марущук серед дівчат 2002/2003 років народження успішно виступили на цих змаганнях. У перший день змагань в індивідуальній гонці на час Алла посіла перше місце. У другий день в груповій гонці вона посіла друге місце. У третій день змагань проводилася ще одна групова гонка– Алла у цій гонці посіла перше місце. За підсумками двох турів (перший тур проводив 8-12 травня у Сумах) Алла Марущук у багатоденній гонці посіла перше місце і стала чемпіонкою України.

Нагадаємо, що Алла Марущук розпочинала займатися велоспортом у селі Мошорине (Знам’янський район, перший тренер – В. Кива). Влітку 2018 року Алла Марущук продовжила навчання в ДВУОР імені Сергія Бубки (тренер В.Красов).

Ці змагання були у рамках відбору в категорії (юнаки, дівчата) до ХV Європейського юнацького олімпійського фестивалю, який пройде у Баку (Азербайджан) 21-27 липня 2019 року. За підсумками змагань Алла Марущук отримала путівку на Міжнародні змагання у Баку.